امنیت سایبری و پیشگیری از جرایم سایبری

امنیت سایبری و پیشگیری از جرایم سایبری*ستاد سایبری سردار شهید حسن طهرانی مقدم*

امنیت سایبری و پیشگیری از جرایم سایبری

امنیت سایبری و پیشگیری از جرایم سایبری*ستاد سایبری سردار شهید حسن طهرانی مقدم*

امنیت سایبری و پیشگیری از جرایم سایبری

بسمه تعالی
با سلام و تشکر از شما بازدید کننده گرامی
وبلاگ * امنیت سایبری و پیشگیری از جرایم سایبری *
توسط محسن زوار یکی از اعضای ستاد سایبری سردار شهید حسن طهرانی مقدم در مورخه 1392/06/17 افتتاح و شروع به فعالیت در عرصه فضای مجازی کرده است .
محور فعالیت این وبلاگ همسو با محور های مسابقه وبلاگنویسی * صفر و یک امن * که پلیس فتا ایجاد کرده است می باشد .
امید است با استعانت از پروردگار متعال و بهره گیری از رهنمود های مقام معظم رهبری و امام راحل و شهدا و همچنین یاری شما عزیزان بتوانیم قدمی مثبت در راه سرفرازی میهن عزیز و اسلامیمان ایران برداریم.
با تشکر از شما دوستان عزیز
محسن زوار

کلمات کلیدی

10 نکته امنیت سایبری

ستاد سایبری سردار شهید حسن طهرانی مقدم

گوگل – ابزاری برای خدمت یا جاسوسی ؟

راه های افزایش امنیت سایبری کاپیوتر

شبکه اجتماعی

محسن زوار

نکات امنیتی برای افزایش امنیت

نصب و ارتقاء آنتی ویروس

هکر ها سنسور اثر انگشت آیفون ۵s را فریب دادند

اف بی آی می تواند از راه دور میکروفون گوشی و لپ تاپ ها را فعال کند

الکسا | Alexa Internet

چگونه برای تمیز کردن و تامین امنیت مرورگر خود مانند یک حرفه ای باشیم

سیستم خود را منجمد کنید با Deep Freeze !

افزایش امنیت در شبکه های اجتماعی

نکات امنیتی برای جلوگیری از هک شدن وبلاگ شما

مهم‌ترین نکات برای جلوگیری از هک شدن

هرزنامه شبکه اجتماعی

هرزنامه

پدیده ای مخرب و رو به رشد

فیسبوک

دستگیری یک بچه مدرسه ای به جرم مشارکت در بزرگترین حمله سایبری تاریخ

Metadata چیست و برای سازمان های اطلاعاتی چه اهمیتی دارد؟

کاربران جی‌میل تسلیم نداشتن حریم خصوصی هستند

ارزیابی اهمیت خطرات امنیت سایبری

امتناع 11 میلیون نفر از استفاده از فیس بوک پس از افشاگریهای اسنودن

تکنیک های رمز گذاری و انتقال فایل

رمز نگاری

اینترنت امن

ایمیل موقت

ابزار جاسوسی سایبری

بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان
پیوندهای روزانه

اسپم * spam *

شنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۲، ۰۴:۳۴ ب.ظ

http://learn4u.ir/pics/email-spam/NO-SPAM.gif

امروزه هرزنامه ها مانند سیلی عظیم، و با کپی های فراوان از پیامهای مشابه اینترنت را فرا گرفته اند. و تلاش دارند که پیام خود را به مردمی که به هیچ طریق دیگری حاضر به دریافت آن پیامها نیستند تحمیل کنند. بیشتر Spam ها حاوی تبلیغات تجاری  هستند که این تبلیغات بیشتر به تبلیغ محصولات شبهه برانگیز یا سرویسهای شبه قانونی می پردازند و یا ادعاهایی را مبنی بر پولدار کردن شما مطرح می سازند. هزینه ارسال هرزنامه ها برای فرستنده بسیار ناچیز است و بیشتر هزینه ها توسط دریافت کنندگان Spam یا واسطه ها پرداخت می شود تا توسط فرستنده اسپم !


دو نوع اصلی هرزنامه وجود دارد که هریک تاثیرات متفاوتی بر کاربران اینترنت دارد:

● نوع اول، Usenet Spam ها هستند. این نوع هرزنامه معمولا به شکل پیام واحدی است که به 20 گروه خبری Usenet یا بیش از آن ارسال می شود (کم کم کاربران یوزنت با کسب تجارب بلندمدت دریافته اند که پیامی که به گروههای خبری زیادی ارسال می شود اغلب به اکثر آنان یا همه آنان مرتبط نیست). هدف اصلی Usenet Spam ها، افرادی هستند که مطالب گروه های خبری را مطالعه می کنند. ولی ندرتا چیزی در گروههای خبری ارسال می کنند و مشخصات خود را نشان می دهند.


● نوع دیگر هرزنامه ها، Email Spam ها هستند که از طریق ارسال مستقیم پیامها به آدرس ایمیل کاربران آنان را مورد هدف قرار می دهند. آدرسهای ایمیل افرادی که Email Spam ها به آنان ارسال می شوند از طریق جستجو در پُست های شبکه های خبری، لیست ایمیلهای سرقت شده در اینترنت، و یا صرفا جستجوی ساده آدرسهای ایمیل در اینترنت شناسایی می شوند. دریافت Email Spam ها معمولا برای کاربران هزینه بر است. به علاوه برای ISP ها و سرویسهای آنلاین هم همینطور، زیرا آنها هستند که باید هزینه کاذب ارسال هرزنامه ها را بپردازند.


یک نوع کثیف و تغییر یافته Email Spam ها، ارسال هرزنامه به Mailing List هاست. (ارسال Spam به انجمن های گفتگوی عمومی یا خصوصی). از آنجا که بسیاری از این انجمهای گفتگو تنها به اعضای خود اجازه فعالیت می دهند، اسپم نویسان از ابزار اتوماتیکی برای ثبت نام در بسیاری از این انجمنها استفاده می کنند و بنابراین می توانند به فهرست آدرسهای ایمیل اعضا دست یافته و هرزنامه ها را به پست الکترونیکی آنان ارسال کنند و یا مستقیما و از طریق انجمهای گفتگو آنان را مورد هدف قرار دهند.

 

قانون طلایی:

زمانی که یک ایمیل اسپم دریافت می کنید، قانون طلایی این است که "به آن پاسخ ندهید" . علیرغم آنکه ممکن است در متن ایمیل از شما خواسته شده باشد که به این ایمیل پاسخ دهید، ولی به محض این که چنین کنید، فرستنده هرزنامه متوجه میشود که این آدرس ایمیل حقیقی و فعال است. و از این به بعد است که باران ایمیل های اسپم به طرف شما سرازیر خواهد شد.

 

متوقف کردن اسپم ها:
یک راه متوقف سازی اسپمها استفاده از یک فیلتر ایمیل (Email Filter) است.  فیلتر ایمیل نرم افزار مخصوصی است که ایمیلهای دریافتی را غربال کرده و مانع به نمایش در آمدن اسپم ها می شود. و یا بلافاصله آنها را حذف میکند. معمولا سرویس دهنده های ایمیل (مثل یاهو و جیمیل) در تنظیمات خود دارای قابلیت فیلتر کردن ایمیل ها هستند.

 

یک نمونه:
یک نمونه از ایمیلهای اسپمی که به شدت پخش شده بود و هنوز نیز در حال انتشار است، ایمیلی بود که ادعا می کرد از طرف یک شاه آفریقایی (یا امثال آن) به شما پیشنهاد پرداخت میلیونها دلار پول شده است! در متن این ایمیل از شما خواسته میشود تا شماره حساب خود را اعلام کنید تا مبلغ به حسابتان ریخته شود !


ولی این تنها یک حیله است. حیله ای که امروزه در اینترنت کاملا شناخته شده است ولی هنوز هم یک مشکل جدی تلقی می شود. آنچه نهایتا اتفاق می افتاد آن بود که به شما اطلاع می دادند مشکلی در انتقال پول رخ داده است و لازم است تا مبلغی را به عنوان کارمزد به حساب آنها واریز کنید تا عملیات انتقال پول به حساب شما انجام شود. افراد زیادی گول این نیرنگ را خوردند و پولهای زیادی را از دست دادند.

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۲/۰۶/۳۰
محسن زوار

اسپم * spam *

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی